SAUNA OG OMKLÆDNING 

 

Sauna:

Vinterbad Bryggen har to saunaer, der er tændte fra kl. 6.00 - 22.00 hver dag i hele sæsonen. Både damer og herrer kan benytte begge saunaer.

Saunaen i skurvognen tættest Langebro er en snakkesauna - dvs. medlemmer må snakke sammen (selvfølgelig med hensyn til øvrige tilstedeværende). Saunaen i vognen tættest Kulturhuset er en gus- og stillesauna - dvs. når der ikke afholdes gus, er det en stillesauna - på nær i weekenderne, hvor der efter kl. 12 må snakkes. Man kan se hvornår der afholdes gus i aktivitetskalenderen her på hjemmesiden - gus annonceres altid senest ved midnat dagen før afholdelse. 

Saunaovn:

Det er IKKE tilladt at hælde vand eller dufte på saunaovnene, medmindre man er uddannet VB-gusmester, da det kan ødelægge ovnene.

 

Boosterknap: OBS. i sæson 21/22 er boosterknap dekoblet, da saunaerne allerede er indstillet på maks varme af hensyn til COVID-19.

Man bruger boosterknappen for at aktivere saunaen (den er aktiveret, når den lyser rødt). Tryk på boosterknappen inden du benytter saunaen.

Boosterknappen er placeret på skabet i højre side i omklædningrummene i saunavognene.

 

Omklædning:

Den trejde vogn (tættest på Kulturhuset) er en omklædningsvogn med henholdsvis herrer- og dameomklædning. Der er brusere i de to skurvogne m saunaer.

I alle vogne er der små aflåselige skabe til personlige ejendele (på eget ansvar).