INDFØRSEL AF VENTELISTE

 

I januar 2019 indførte Vinterbad Bryggen et medlemsloft ved 3.200 medlemmer. Beslutningen blev truffet af hensyn til, at de fysiske faciliteter skal kunne holde til aktivitetsniveauet, og der skal være tilstrækkelig plads til alle i sauanerne.

 

I takt med at medlemmer opsiger deres medlemsskab, optages nye medlemmer fra ventelisten, så vi forbliver ca. 3.200 medlemmer. Fordi der løbende optages nye medlemmer, og fordi det er en frivillig forening med få administrative ressourcer, er det desværre ikke muligt at besvare henvendelser om placering på ventelisten - og grundet systemtekniske begræsninger, er det ikke muligt at generere en synlig venteliste. Pr. 1.3.2020 er der 125 personer opskrevet på ventelisten. 

 

Er man interesseret i at blive medlem, kan man tilmelde sig foreningens venteliste HER. Det koster et engangsbeløb på 250 kr. at blive skrevet op.

Nb. Man skal være 18 år for at blive optaget i foreningen.

Personer under 18 år, må gerne deltage på gæstebadedage.

 

Vinterbad Bryggen afholder fortsat gæstebadedag for alle interesserede første søndag i hver måned kl. 13-16 (på nær i januar pga. Nytårshoppet d. 31.12, hvor alle også er velkommen). Gæstebadedage fremgår af aktivitetskalenderen.