GÆSTEBADEDAG OG PRIVATE ARRANGEMENTER

 

Gæstebadedag:

Det er muligt for alle at prøve Vinterbad Bryggens faciliteter til foreningens gæstebadedage. Datoerne herfor fremgår altid af aktivtetskalenderen. Gæstebadedage afholdes den første søndag i hver måned (på nær i januar) mellem kl. 13.00 og 16.00. Her er alle velkommen, og man behøver ikke at være i følgeskab med et medlem, eller tilmelde sig nogen steder. Personer under 18 år kan deltage i følgeskab af en voksen.

 

  • Man skal medbringe badetøj, drikkedunk samt håndklæde. Det kan være en god idé at medbringe 2 håndklæder; ét til at sidde på i saunaen, og ét til at tørre sig med efterfølgende.
  • Der vil være bestyrelsesmedlemmer eller frivillige tilstede, der kan svare på eventuelle spørgsmål.
  • Gæstebadedag er et gratis arrangement, der ikke kræver tilmelding. Samme gælder for Vinterbad Bryggens 'Nytårshop', der finder sted hvert år d. 31. december. 
  • Som gæstebader ved Vinterbad Bryggen skal man respektere foreningens 'Saunakultur og regler', som kan læses her på hjemmesiden og i saunavognene. 

 

Private arrangementer:

Det er desværre ikke muligt at låne eller leje Vinterbad Bryggens faciliteter, da det er forbeholdt foreningens medlemmer, hvorfor vi anbefaler, at du kommer forbi og prøver vores faciliteter på gæstebadedage (se ovenfor). - Vi sælger hellere ikke dagsbilletter.