Info vedr. Sæsonstart og nyt medlemssystem

20. august 2014 08:50 , af Vinterbad Bryggen

Sæson-starten nærmer sig

Så kan vi snart igen hoppe i det dejlige kolde vand og nyde at slappe af i vores fine sauna-vogne.

Den 15.september starten sæsonen igen! 

Vi holder et hyggeligt sæsonstarts-event søndag den  21. September 13-16.00.

Hvis du som mange andre glæder dig til at tage hul på den nye vinterbadesæson, så trop op og mød ligesindede.

I tidsrummet 13-16 stimler vi sammen og hopper i pølen, skønt vandet jo ingenlunde er vinter-koldt. Lidt hygge i saunaerne og gensyn med andre medlemmer, kan nok lokke flere medlemmer ud af starthullerne.

Find udstyret frem, pak tasken og drag af sted mod Havnebadet. Måske har du allerede tyvstartet en af dagene forinden, men søndag den 21.09. prikker vi rigtigt hul på ballonen.

Er du nyt medlem, kan du også hente din nøgle til anlægget denne dag 

Vel mødt.

Nyt smart medlemssystem – Memberlink 

Vi har fået et nyt medlemssystem, hjemmeside samt en online-betalingsystem.  Fremover er det det nye medlemssystem Memberlink, der vil stå for at opkræve kontingent. Flere af jer har skrevet til os fordi det ikke fremstår klart hvordan I betaler kontingent for næste sæson. Systemet er ikke oppe at køre helt endnu, så lige nu kan I ikke betale, men det skal nok blive klar til sæsonstarten 15 sep.

I vil blive kontaktet når systemet kører og opkrævet kontingent!!! Ingen bliver smidt ud af klubben fordi de ikke har betalt inden 15.sep. Lige nu får vi rigtig mange opringninger, mails og facebook-beskeder med medlemmer der gerne vil betale og er bange for at blive smidt ud eller ikke få plads i klubben, hvis de ikke betaler nu. Hjælp os med at sprede budskabet om at ingen skal stresse over kontingent eller indmeldelse lige nu.     

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og nyde vand og sauna med jer!

 

De bedste hilsner

Bestyrelsen Vinterbad Bryggen

PS: er du nyt medlem, så se læs hvordan du henter din nøgle i næste nummer af nyhedsbrevet