Vinterbad Bryggen i fremtiden! - Hvad ønsker du?

26. februar 2018 18:39 , af Kirstine Krarup Hjortshøj

Alle medlemmer af Vinterbad Bryggen inviteres til en spændende eftermiddag, hvor vi skal snakke om Vinterbad Bryggens faciliteter, kultur og muligheder i fremtiden.

Hvad ønsker I og hvad er umiddelbart muligt ift. omgivelser, budget, tiden, driften etc.? - Hvad gør andre klubber og hvilken rolle kan KBHs Kommune have?

Vi skal have tanker og idéer i luften, så bestyrelse og udvalg har noget at arbejde videre med, og så vi er sikre på, at vi kan bevare vores fantastiske klub og skabe de bedste og mest ønskede rammer i fremtiden!

Der kommer et program for eftermiddagen og en ordstyrer vil sikre at alle punkter nås og alle kommer orde. Desuden vil VB's bestyrelse deltage.

STED: Tangobar på Njalsgade 23D, Islands Brygge
TIDSPUNKT: Lørdag d. 17. marts kl. 15.00 - 18.00
TILMELDING: Via begivenheden på www.vinterbadbryggen.com - 'først til mølle' (max er 150px) - senest d. 10/3*.

> EFTER SPÆNDENDE SNAK KOMMER EN HYGGELIG AFTEN <
Har man lyst til en hyggelig aften sammen med andre medlemmer (og har deltaget i eftermiddagens 'snak'), så bliv endelig hængende på Tangobar aftenen ud.

Når vi er klar serveres der lidt lækker mad og et glas vin eller øl. - Der er ingen ordstyrer og hvem ved, måske der skrues lidt op for musikken:)

PRIS: DKR 75,-
*Ønsker du IKKE at deltage og feste om aftenen, så er arrangementet gratis, men du skal skrive det til vinterbadbryggen@gmail.com, så vi kan tilrettelægge det bedst muligt.