Vinterbad Bryggen 2017

5. februar 2017 21:06 , af Kirstine Krarup Hjortshøj

28.01.17

Kære Vinterbader, 

2017 er godt i gang… For Vinterbad Bryggen betyder det, at 2.435 medlemmer fordelt på 57% kvinder og 43% mænd har glæden af at kunne benytte et stort, rent og oplyst bassin i Københavns Kanal, to saunaer, der kører alle ugens dage fra 6 morgen til 22 aften, toiletter, badeforhold og som det seneste luksuriøse og rummelige omklædningsforhold…;) Det er en kæmpe glæde, og alene i sidste kvartal af 2016 kunne vi byde velkommen til over 300 nye medlemmer.

At sige de nævnte faciliteter fungerer problemfrit, det ved alle, der følger vores gruppe på facebook, ikke er tilfældet, men alle ved forhåbentlig også, at det er de mange frivillige kræfter bag foreningen, der sikrer, at problemerne (som en kold ovn, en port, der er gået i stykker, eller en lås, der ikke virker) bliver løst hurtigst muligt, at informationer deles og spørgsmål besvares. Vi er ganske enkelt en forening, hvor et frivilligt engagement er altafgørende.

Så sidder du også med lysten til at hjælpe til i foreningen - og det kan være alt fra fondsarbejde til hjælp i forhold til driften eller til at deltage ved events - så skriv meget gerne en mail til bestyrelsen. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har et forslag til et arrangement, som du gerne vil føre ud i livet til glæde for vores mange medlemmer. Det var bl.a. sådan ’Yoga & Gus’ arrangementet kom i kalenderen og blev afholdt med succes. - Vi ønsker, at Vinterbad Bryggen skal være et fristed til en ’alene stund’, men også et sted der summer af liv og sociale aktiviteter, og til det kan alle byde ind:)

Inden vi slutter for denne gang, så lige et lille tilbageblik på 2016, som traditionen tro sluttede med et kæmpe nytårshop. Det var en fornøjelse at opleve, hvordan flere og flere dukker op og bidrager til en festlig start på nytåret. Og så er det jo naturligvis fedt, at flere medier kommer og dækker vores store event. Bl.a. var DR forbi denne gang. - Har du ikke set deres indslag, så kan det stadig ses her: http://www.dr.dk/nyheder/indland/video-vinterbadere-tager-iskoldt-nytaarshop-i-koebenhavn - !/

Og til aller aller sidst kommer den løftede pegefinger…Porten skal holdes lukket altid! Vi er på et offentligt areal, og en betingelse for at vi må drive vores forening er, at vi holder bassinet lukket for ALLE andre end medlemmerne. Dvs. misligholder vi aftalen, så risikerer vi, at vores bevilling til at bruge området tages fra os! 

 

Nyd weekenden og at DMI lover temperaturer omkring frysepunktet;-)

 

Vinterglade hilsner fra

Bestyrelsen, Vinterbad Bryggen

Mail: vinterbadbryggen@gmail.com