Nyt fra Vinterbad Bryggen

15. september 2014 13:18 , af Vinterbad Bryggen

Kære medlemmer,

I dag er dagen, hvor du som medlem igen kan hoppe i det kolde vand. Var du medlem i sidste sæson, kan du nu gå ned og åbne lågen til Havnebadet. Er du nyt medlem, må du vente til du får udleveret din nøgle. Første mulighed for det er søndag (se mere om nøgleudlevering herunder).

I fredags fik vi dog en melding fra Københavns Kommune om at vores saunavogne først kan blive installeret i førstkommende weekend og være klar fra vores sæson-starts event søndag den 21.september. Det er fordi de stadig graver på livet løs, for at få ledningerne i jorden, så vi kan få vand og el i vores vogne. Vi er rigtig kede af ventetiden på vores dejlige sauna-vogne.
Men der er desværre ikke noget vi kan gøre ved det.

Kom på søndag og hjælp os med at få denne sæson godt i gang. Find udstyret frem, pak tasken og drag af sted mod Havnebadet på søndag. Måske har du allerede tyvstartet en af dagene forinden, men søndag den 21.09. prikker vi rigtigt hul på ballonen. Det er fra 13-16.00- se mere om sæson-starts begivenheden på facebook: http://on.fb.me/1BxuNqB

Nøgleudlevering til nye medlemmer og betaling af kontingent:

Nøgler udleveres på søndag den 21.september fra 13-16.00

Og tirsdag den 23.september 17-19.00

Vi lægger snart flere tider op på hjemmesiden: www.vinterbadbryggen.dk

Vi har fået et nyt medlemssystem, hjemmeside samt en online-betalingsystem. Fremover er det det nye medlemssystem Memberlink, der vil stå for at opkræve kontingent. Flere af jer har skrevet til os fordi det ikke fremstår klart hvordan I betaler kontingent for næste sæson. Systemet er ikke oppe at køre helt endnu. I vil blive kontaktet når systemet kører og opkrævet kontingent!!! Ingen bliver smidt ud af klubben fordi de ikke har betalt inden 15.sep. Lige nu får vi rigtig mange opringninger, mails og facebook-beskeder med medlemmer der gerne vil betale og er bange for at blive smidt ud eller ikke få plads i klubben, hvis de ikke betaler nu.
Hjælp os med at sprede budskabet om at ingen skal stresse over kontingent eller indmeldelse lige nu.

Udvidelse af Havnebadet kom ikke på budgettet i år 

Der har været flere artikler om Havnebadet i aviserne de sidste uger, hvor bl.a. Kultur- og Fritidsborgmesteren fortæller at han støtter en udvidelse af Havnebadet til helårsbadning. Det er vi rigtig glade for. Vi kom dog ikke på kommunebudgettet for næste år. Men vi er i gang med at varme op under fonde, der vil med-finansiere og kommer stærkt igen til de næste budgetforhandlinger i kommunen.

De bedste hilsner

Bestyrelsen Vinterbad Bryggene