FROST Festival: Ilddåb

9. februar 2017 23:32 , af Kirstine Krarup Hjortshøj

Kære Vinterbader, 

Ildkanon, interaktiv lysinstallation, food trucks, kaffevogne, fakler, varmelamper og ikke mindst 90 min koncert med The Orb og 90 min Dj set kommer sammen med publikum - både dem der vil have deres ilddåb som vinterbader, og dem der ikke vil -, til at fylde området i og omkring havnebadet på søndag d. 12/2 mellem kl. 16.00 og 19.00.

Det er en festival i vintermørket, som er åben og gratis for alle.

Arrangementet er udviklet af Frost Festival i samarbejde med Kulturhavn365, Vinterbad Bryggen, Team Bade og Unmake/Illutron.

I løbet af hele søndagen vil der være diverse opsætningnedtagning, test af lys og lyd mm., hvorfor der vil være lidt ekstra aktivitet på området. Anlægget (bassin, omklædningsvogne og saunaer) er før og efter arrangementet kun åbent for medlemmer af Vinterbad Bryggen, som bærer blåt armbånd synligt, men under arrangementet (fra 15.45 til 19.15) er det lukket for almindelig medlemsadgang. Kan du ikke undvære et dyp i det tidsrum, kan du deltage som festivalgæst, så skal du blot melde dig til på stedet på dagen.

Har du lyst til at hjælpe til på vegne af Vinterbad Bryggen, så skriv endelig til Kirstine Krarup Hjortshøj på messenger eller via link på opslag i vores facebook gruppe. Jo flere jo festligere;)

Venlig Hilsen

Bestyrelsen, Vinterbad Bryggen

Find mere information om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/1633653490270120/